> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ФИФА махна трансферната забрана на Левски


0
0
292

Левски вече няма забрана да прави трансфери, след като е била постигната уговорка с бивш футболист на отбора, похвалиха се от клуба.

“Левскари, с писмо от ФИФА от 11.05.2022 г. бе вдигната забраната за трансфери на ПФК Левски. След дълги преговори, водени от изпълнителния директор на ПФК Левски Ивайло Ивков и юристът на клуба Илия Патронев, бе постигнато споразумение с бившия футболист на Левски Насиру Мохамед, с което процедурата срещу клуба бе затворена”, написаха в официална позиция от клуба.

Забраната бе наложена на “сините” в края на март, а причината бяха задълженията към бившия играч на клуба Насиру Мохамед. Ганаецът имаше да взима неполучени възнаграждения, както и оставащи заплати до края на договора му, който бе прекратен по вина на клуба.

Той потърси правата си във ФИФА, където спечели делото срещу “сините”, но забавянето на плащанията наложи нов сигнал до централата, която спря трансферите на клуба. След дълги преговори с играча, а и както след изплатен транш по сметката му, в крайна сметка споразумение е постигнато.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx