> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тумби съсипа шефовете: Не ви е мястото в Ботев!


Тумби съсипа шефовете: Не ви е мястото в Ботев!

0
0
537

Дата: ноември 13, 2015

Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Попов-Тумби заяви, че не треньорите носят най-голяма вина за състоянието на „жълто-черните“. Според шампиона на България за 1967 година нещата в клуба не вървят заради липсата на дългосрочна стратегия. Именно заради липсата на такава се стига до постоянните рокади на наставници. Новият старши треньор Николай Костов е третият само за то­зи сезон след подалия оставка Ермин Шиляк и уволнения преди него Петър Пенчев.

„Не мога да коментирам в де­тайли кризата с мъжкия отбор на Ботев. Вярно е, че при поре­дица от неуспехи първо се сменя треньорът. Лично за мен Ермин Шиляк няма толкова голяма ви­на. Направи ми впечатление как в един мач побърза да смени Мариян Огнянов, за когото имаше опасност да се контузи. Значи този човек има глава на раменете си и чувство за отговор­ност за здравето на футболистите си. Ние обаче бързаме да сменяме треньори­те – Петър Хубчев, Милен Радуканов, Ферарио Спасов, Стани­мир Стоилов, Велислав Вуцов, Петър Пенчев и Ермин Шиляк… Видно бе, че ръководството трябваше да вземе решение след послед­ните загуби, изхож­дайки от принципа „Всяка смяна е положи­телна“. Дано с новия старши треньор Ни­колай Костов пробле­мите започнат да се решават“, коментира Попов пред „Тема Спорт“.

„Не бива обаче да се правят тра­гедии от всяка загуба. Трябва да знаем, че временните успехи не са успехи, нужна е работа в по-дългосрочен план. Трябва да се изчаква, да се мисли в перспек­тива, за да се стабилизира клу­бът. Добре е и школата да зарабо­ти и да бълва играчи. Но не съм чул да е станало нещо такова при нас. Явно в Ботев работят хора, нямащи нищо общо с него. След като има прекрасни усло­вия на базата, а от школата ни­що не излиза – явно има пробле­ми. Това говори или че не се ра­боти, или че някой спъва рабо­тата. Ако не се създават добри футболисти в школата, логич­но е да си зададем въпроса – има ли смисъл от нея. Явно на тези, които я ръководят и работят в нея – не им е там мястото“, завърши Тумби.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments