> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Това ще го видите само в Първа лига! Ето я най-странната причина за разтрогване на договор


Това ще го видите само в Първа лига! Ето я най-странната причина за разтрогване на договор

0
0
224

Публикувана на: ноември 25, 2016

Монтана освободи и за­щитника Раиф Мурадов. Пред нотариус вчера 22-годишният футболист раз­трогна договора си с клуба по взаимно съгласие. Два дни преди него от стадион „Ого­ста“ си тръгнаха полузащит­ниците Николай Чипев и Иван Иванов и бразилският нападател Данило Соуса Монис-Бала. Те също ще раз­трогнат с монтанци по вза­имно съгласие.

Случаят с Мурадов обаче е малко по-деликатен. В осно­вата на раздялата е глобата от 3000 лева, която бе нало­жена на левия бек след госту­ването на Дунав Русе (1:1) в средата на октомври, пише „Тема Спорт“. В 57-ата минута на мача в Разград Му­радов получи втори жълт картон и бе изгонен. На изли­зане от терена, към тунела, той показа среден пръст на агитката на драконите. То­ва му коства въпросната санкция от Дисциплинарната комисия на БФС, позовавайки се на основание чл.22, ал.4 от ДП (2016/2017). Иначе заради самия червен картон брани­телят бе наказан с лишаване от състезателни права за ед­на среща и 300 лева глоба.

Мурадов смятал, че глоба­та от 3 бона ще бъде поета от клуба. Получавайки запла­тата си обаче, той устано­вил, че сумата му е удържа­на, и това довело до кон­фликта. Така двете страни стигнали до раздялата. Мурадов дойде на „Огоста“ в на­чалото на годината при Емил Велев.

Това обаче няма да е по­следният футболист, който ръководството възнамерява да освободи. Според запозна­ти спортно-техническият щаб е вдигнал мерника на кри­лото Даниел Генов.Той загуби титулярното си място и все по-рядко влиза в игра. След ма­ча с ЦСКА в Ловеч Генов е от­несъл доста критики.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments