> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоян Колев: Показахме, че сме мъже – феновете не бойкотират Локо, „Бесика“ е затворена заради наказание


Стоян Колев: Показахме, че сме мъже – феновете не бойкотират Локо, „Бесика“ е затворена заради наказание

0
0
204

Публикувана на: април 13, 2017

Треньорът на вратарите на Локо Пд Стоян Колев, чийто лиценз ползват от „Лаута“, за да води тима Иван Маринов, говори след загубата 1:2 от ЦСКА.

Беше важно да докажем на футболната общественост, че негативните резултати са плод на моментно състоние. Момчетата се раздадоха докрай, за което сме им благодарни, и се опитаха да излязат от тази психологическа дупка. Показаха, че са мъже.

Червеният картон усложни ситуацията на терена, стана много по-трудно. Парвиз е млад и прегоря в битката, но важното е да си извадим поуки. Момчетата трябва да разберат, че не се ли раздаваш, няма как да постигаш успехи. Нямам претенции към картона на Умарбаев, защото той посегна. Имам претенции към другата страна за картона на Симао, но това има кои хора да си го преценят.

Не е приятно, че Едо си тръгна, защото той е направил много за тези футболисти, той ги изгради и ги наложи. За Христо Колев какво да говорим – легенда на Локомотив и футбола ни.

Иван Маринов и Сашо Тунчев ще ми помагат, но информацията за конфликт между Маслара и Бащата не отговаря на истината, не е имало скандал. Доколкото знам „Бесика“ е затворена, мисля, че сме наказани. Фенове дойдоха на тренировката, да, но искаха да поговорят с момчетата дали има някъде проблеми. Тренировката беше към своя край и решихме да се приберем. Треньорите преценихме Ел Харуби да не е в групата, той много помогна на Локомотив, но искахме да го оставим да си почине и да си изчисти главата. В правото си е да иска да напусне и напълно разбирам желанието му да си намери друг отбор, но решението ни не е свързано с това. Няма отбор, който да иска да държи футболист, който не иска да преподпише от самият старт на първенството.

Всеки мач излизаме да покажем най-доброто. Черно море е костелив съперник, но мисля, че ако покажем същото желание като днес, ще победим“, каза Колев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments