> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Старото ЦСКА приключва през март?


Старото ЦСКА приключва през март?

0
0
334

Дата: януари 9, 2016

ЦСКА може и да изчезне в дните около националния празник 3 март, скандално пише „24 часа“. До края на този и началото на следващия месец трябва да бъде публикуван окончателният списък на кредиторите на „червените“. След това стартира едномесечният срок, в който трябва да се представи оздравителен план. Ако такъв няма, то директно се отива към ликвидация на дружеството.

При стартиране на такава процедура дружеството е задължено по закон да преустанови всякаква дейност, или с други думи – да спре да играе мачове. Губи се и членството в БФС. Оздравителен план имат право да предлагат кредитори с над 30% от вземанията, или само НАП, което е повече от невероятно, синдикът Дора Милева – Иванова, която няма намерение да прави това, и бившите акционери.

Заради това в момента се правят всякакви маневри. Очаква се да бъдат заведени дела за прехвърляне на ценните книжа, но това няма да помогне заради краткото време. Това означава, че може и да няма жребий за 1/2-финалите за Купата. БФС извади Литекс от елита и ловешкият тим продаде звездите си, а Илия Миланов избяга. Това обяснява бавенето на жребия, който трябваше вече да се е провел според официалното съобщение от профилигата.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments