> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спрете „А“ група! Боби & #КО(Й) застреляха ЦСКА, сега убиват и футбола


Спрете „А“ група! Боби & #КО(Й) застреляха ЦСКА, сега убиват и футбола

0
0
324

Дата: септември 8, 2015

Прекалено много стана! Време е държавата да се намеси. Не може Борислав Михайлов да си мисли, че си има автономно царство. Той е българин, организацията му е българска и трябва да се съобразява със законите на тази страна.

Само в последните два дни 7DniFutbol.bg извади унищожителни факти. Левски е получил лиценз, напук на задълженията към НАП. Задължения, за каквито Локо Сф и ЦСКА бяха пратени във „В“ група. През 2011-а Лудогорец е бил пуснат в „А“ група по схема, която сега не се дава на ЦСКА за „В“! Щом днес тя е престъпна за аматьорския ни футбол, каква е била преди 4 години за професионалния?

Преди два дни бившата дясна ръка на Михайлов – Красин Кръстев, намекна, че загубата от Норвегия на „Васил Левски“ е черно тото. В Левски акциите взе някакъв адвокат, който твърди, че не е на Пеевски. Тогава откъде, накъде ще извади 20 милиона? В Ботев Пловдив е същото. Клубът има 50 милиона задължения! Но играе в елита. И някакви хора зад кадър наливат пари. Защо? И #КОЙ го прави!? На „Лаута“ подобно. Дойдоха избори и им пратиха спонсори, дето вадят милион, но не искат да се рекламират. Е то е ясно защо ги пращат! И всичко това има ли нещо общо с разкритията на Кръстев?

Да не забравим. Борислав Михайлов назначи в БФС да се бои с черното тото човек, който бе обвинен лично от Тодор Батков, че го организира. Вратарят вкара в Изпълкома и Панайот Рейзи само, защото онзи му строи незаконна къща в Созопол. Каквато преди това, но в Несебър, пробва да вдигне на Перуката друг изпълкомаджия-кмет. Ами с телевизионните права какво се случва? Михайлов блажи ли от там? #КОЙ пък му плаща заплатата за длъжност, която иначе е…обществена.

Извинявайте, но всичко това са престъпления, след които държавата трябва да влезе във футбола. Да спре сезона и да затвори Борислав Михайлов. Иначе моделът #КОЙ ще затвори футбола ни.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments