> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славия с единия крак на спасителния бряг! Белите нокаутираха Нафтата насред Бургас


Славия с единия крак на спасителния бряг! Белите нокаутираха Нафтата насред Бургас

0
0
206

Публикувана на: май 26, 2017

Славия направи много важна крачка към оцеляването си. Белитв победиха Нефтохимик с минималното 1:0. Загубилият отбор ще играе нов бараж за спасение – срещу третия във Втора лига. Единственото попадение реализира Георги Йомов в 15-ата минута, който завърши по страхотен начин атака на най-стария столичен клуб по лявото крило.

“Белите” излязоха напред в резултата още в 9-ата минута, когато Георги Йомов откри резултата със страхотно попадение след асистенция на Ивайло Димитров. Младият талант завърши с невероятен удар от неудобна позиция бърза контраатака на столичани по лявото крило. В следващите минути след гола Нефтохимик взе инициативата в свои ръце и нееднократно постави защитата на Славия под напрежение.

До реална чиста ситуация за гол пред вратата на Георги Петков обаче така и не се стигна. След натиска на “зелените” в минутите след гола на Йомов, момчетата на Златомир Загорчич отново погледнаха по-смело към вратата на Георгиев, като удари на Димитров и Велев минаха над вратата.

През втората част припряните и нервни действия, както и множеството промени, които направиха и двамата треньори накъсаха играта. Възможностите за гол и пред двете врати продължиха все така да липсват, като показателен за това е фактът, че първата реална ситуация дойде едва в 79-ата минута.

Тогава Сердер Сердеров получи топката отляво, добре я прибра надясно и мигновено я насочи към долния ляв ъгъл на Янко Георгиев. Капитанът на “шейховете” не реагира по най-добрия начин и след недотам доброто му изчистване се наложи да спасява втори удар, този път от непосредствена близост, на Ивайло Димитров.

Пет минути преди края Славия можеше до голяма степен да реши всичко не само в днешния двубой, но и в крайния сблъсък като цяло. Асистиралият за попадението на Йомов Димитров стреля силно от далечна дистанция, Георгиев изби, но топката попадна в Сердеров, който с фалцов удар я прати на сантиметри встрани от десния страничен стълб на бургаския страж.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments