> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порнография! От джамията в Разград до идиотите в „Подуяне“!


Порнография! От джамията в Разград до идиотите в „Подуяне“!

0
0
308

Публикувана на: май 22, 2016

„А“ група завърши така както започна! С порнография! Долна, гнусна, мъжка! Последният кръг приличаше на Евровизия – травестит до травестита. Кой с брада, кой без брада, но гадни хора, долни хора. Мъже без чест, хора без морал.

Разбирам, че когато имаш бюджет 25 милиона и не си влязъл в групите, трябва нещо да избиваш. Но баш сега ли, баш накрая ли, баш срещу Берое ли? Не става дума уреден или неуреден е бил мача в Делиормана. Става дума за друго. Ти си шампион, за пети пореден път при това. Нямаш право да продаваш на публиката порнография. Нямаш право като първенец да си морален травестит! Да с свалиш гащите срещу Берое, чиито фенове подпалиха преди години двама твои играчи, не е мъжко! Какво толкова се измориха лудогорци за 5:0 срещу Славия, та сега чакат нагиздени награждаването, а втория отбор го пращат на заколение!? След всичко случило се през годините, след всички скандали, Лудогорец винаги трябва да излиза и да смачква Берое! Вместо това днес някакъв сКРИБен мач.

Това до джамията обаче беше нищо в сравнение с онова, което се случи в „Подуяне“. Най-големият срам в историята на Левски е загубената титла от Славия. От онзи мач тръгна „синьото“ безвремие. То обаче е на път да се превърне в тъжна вечност. Щом ти нямаш морала да станеш и да удариш този, който те е направил за смях пред цяла Европа, щом след ролята на шут, приемаш и тази на проститутка, какво бъдеще имаш?

Как не ви е срам, бе, говеда!? С името на Левски и лика на Списаревски това ли най-много можахте да направите? Да останете идиоти!

Всъщност идиоти са всички онзи, които все още гледат български футбол…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments