> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев не е като Вуцов, не отписа Левски – Кмета удря здраво рамо на „сините“ за разлика от легендата


Петев не е като Вуцов, не отписа Левски – Кмета удря здраво рамо на „сините“ за разлика от легендата

0
0
215

Ивайло Петев има всички причини да не харесва особено много Левски и дори да стиска палци на Хайдук. Само че ситуацията е различна. За разлика от Красимир Балъков, треньорът на Динамо е проявил патриотизъм, като е отказал каквато и да е информация на хърватите, пише „Меридиан мач“. Петев освен за помощ, е бил търсен и от медиите в страната, за да даде коментар за качествата на Левски. Той категорично е отказал и изявление пред хърватските медии за състоянието на „сините“.

Вместо това обаче Петев е говорил със спортно-техническия щаб на Левски и им е дал пълната информация, с която разполага за качествата на Хайдук. Дали тя ще се окаже от помощ, ще видим в четвъртък.

В същото време легендарният футболист и треньор на Левски Иван Вуцов тотално отписа тима в интервю пред хърватските медии.

“Левски е доста променен отбор в сравнение с предишния сезон. Тимът тепърва се обиграва. Според мен, сегашните футболисти разполагат с по-голям потенциал. В гостуването на Сутиеска Левски контролираше ситуацията и продължи заслужено. Въпреки това, мисля, че Хайдук е по-добър и няма да има проблеми. Хърватите би трябвало да се класират за следващия кръг”, сподели Вуцов.

“Жуниор Мапуку изглежда малко по-добър от останалите в Левски, но не е някаква голяма класа. Доста е подвижен, разбира играта, но пак казвам, не е нищо изключително. Като цяло, в отбора няма звезди, залага се на колектива. Смятам, че с новите попълнения Рошу и Гомес Левски ще вдигне нивото си. Очаквам двамата да бъдат картотекирани за амчовете с Хайдук. Нямам особени впечатления от тях, но от това, което чета по медиите, явно са добри футболисти”, заяви бившият шеф в БФС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments