> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Общината затвори части от „Герена“ за Верея, Адениджи се закани да е сред най-добрите в синьо


Общината затвори части от „Герена“ за Верея, Адениджи се закани да е сред най-добрите в синьо

0
0
366

Публикувана на: август 25, 2016

По предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред, обявиха от Левски преди мача с Верея. Притежателите на абонаментни карти в тази зона на стадиона ще получат възможността да изберат друго място в сектора. За целта ПФК Левски ще се свърже с всеки един от привържениците. Цените на пропуските за двубоя със старозагорци са традиционните 7 и 10 лева за секторите „Б“ и „В“, и от 15 до 70 лева за сектор „А“. Билетите вече са в продажба.

Междувременнно нападателят на „сините“ Бабатунде Адениджи получи наградата за най-добър играч на изминалия кръг в Първа лига. На церемоният по награждаването той заяви, че иска да е сред най-добрите футболисти в тима  и да стане шампион със „сините“.

Това е първата ми награда с Левски, но моята цел е да спечеля шампионската титла с отбора. Благодаря ви на всички! Само Левски!Трябва да играем така, както можем, за да спечелим титлата“, след което сподели за живота си у нас. Всички трябва да даваме максимума от себе си във всеки един двубой, трябва да покажем на какво сме способни. Целта  е да създадем един страхотен колектив, за да спечелим титлата, защото толкова години вече не сме печелили нищо. Моята лична мечта е да стана един от най-добрите в Левски. Трябва да сме хладнокръвни, спокойни, както и да имаме целта пред себе си, за да можем да я преследваме“, сподели Адениджи и допълни, че не мисли за трансфер, защото времето му в Левски едва сега започва.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments