> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новият треньор на Банско: Целта е отборът да бъде стабилизиран


Новият треньор на Банско: Целта е отборът да бъде стабилизиран

0
0
376

Дата: декември 22, 2015

Новият старши треньор на втородивизионния Банско Иван Атанасов заяви, че ще подпише официално договор с клуба в следващите дни.

„С мен се свърза изпълнителният директор на клуба от курортния град, проведохме няколко разговора, обменихме мисли за бъдещето на представителния тим. По всичко личеше, че имат добра информация за мен като човек и футболен специалист. В интерес на истината няма да бъда чужд в мъжкия отбор на Банско, защото мои възпитаници са вратаря Александър Стоянов и полевите играчи Георги Кременлиев и Атанас Чепилов. Надявам се и следващият ни разговор да бъде успешен за мен и да се стигне до подписване на договор пред Коледа“, каза Атанасов. Той обяви, че от клубното ръководство му, е поставена цел да стабилизира отбора в „Б“ група.

„Целта на първо време е да се стабилизира отбора в „Б“ група, като на пролет трябва да привлечем зрителите със стабилна постоянна, резултатна и привлекателна игра, за да може да се придвижим по-нагоре в таблицата за класиране. По отношение на селекцията ще има пълна яснота до първата тренировка от първия етап на зимната подготовка на отбора за втората част на първенството, която е на 11 януари“, каза още Атанасов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments