> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новата перла на Левски се чувства комфортно на “Герена”


0
0
326

Мениджърът на футболистите на Левски Уелтън и Цунами – Джери Перейра, коментира ситуацията със своите клиенти. Двамата пристигнаха през зимата при “сините”, а според Перейра те се чувстват добре в новия си клуб. На “Герена” ще дойдат още бразилци през лятото.

“Чувам се редовно с тях. И двамата са щастливи, че са в този клуб. При последната титла Мъри и Наско помогнаха на мен и Мирчо Димитров. В Левски играха Жоазиньо, Зе Сарес и Жоао Карлос. Успяхме да продадем тези футболисти с помощта на Мирчо Димитров. Сега е нормално да съм задължен на Левски и да помогна на тези мои приятели. Цунами вече започна да разбира думи на български. За него и Велтон е по-важна подкрепата, която получават от всички в Левски и публиката”, заяви мениджърът пред Новспорт.
Уелтън реално е новата перла на Левски. Незнайно как, но той вече беше оценен на 8 млн. евро. Със сигурност ако се появи оферта, треньорът Мъри Стоилов ще се раздели с бразилеца. Уелтън Фелипе Парагуа де Мело пристигна в Левски през януари като свободен агент.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx