> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ники Михайлов остава за още година в Левски


0
0
305

Капитанът на Левски Николай Михайлов ще продължи да носи екипа на “сините” и през следващия сезон. Договорът на 33-годишния вратар изтича след края на кампанията и все още не са водени разговори за удължаването му. Това ще се случи до изтичането на този месец и клубът ще му предложи нов контракт. Все още не е ясно колко ще е продължителността му, но най-вероятно ще е за 1+1 години.

Желанието на Михайлов бе да си намери отбор в чужбина, но сега той е щастлив от факта, че всичко в Левски върви във възходяща линия след идването на Мъри Стоилов, пише “Тема спорт”. През зимата интерес към него имаше от турския Гиресунспор, но до преминаването му в отбора не се стигна. Апетити към националния ни вратар проявяваха и араби.

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на “сините” в 27 двубоя в първенството, в които успя да запази мрежата си “суха” в 12 от тях. С оставането на оптния вратар пред Станимир Стоилов се решава още един проблем, тъй като няма да се налага да търси нов играч за този пост. Мъри е доволен от този факт, след като вече няколко пъти заяви, че вратарският пост ще бъде запазен за юноши на клуба. По този начин за новия сезон треньорският щаб ще разполага с Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров. Първият със сигурност ще пази в предстоящия мач с Черно море, докато вторият ще носи капитанската лента на финала за Купата на България срещу ЦСКА – София на 15 май.

Добрите новини за Станимир Стоилов обаче не свършват дотук. Вчера “сините” подновиха тренировки за мача с Черно море в петък. В началото на седмицата Драган Михайлович и Илиян Стефанов имаха леки проблеми и пропуснаха едно занимание, но вчера се готвеха наравно със своите съотборници. На тренировъчния терен бе и младият Асен Митков, който се възстанови от контузията си, която получи в мачовете на юношеския национален отбор.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx