> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри Стоилов с първи пет заплати в Левски


0
0
314

Станимир Стоилов е човекът, който се нагърби с тежката задача да поеме Левски в едни от най-трудните времена за клуба. Той успя да стабилизира клуба и да го изведе от игровата бездна. Стоилов направи всичко това без да получава заплата. Единственото, което той искаше е футболистите, асистентите и останалите служители в отбора да получават заплатите си редовно.

Нещо, което се беше превърнало в основен проблем заради лошото финансово състояние на “сините” в последните две години.

Сега Стоилов е получил финансови средства заради клубния лиценз, като това са заработените от него заплати от септември до декември, пише “Мач Телеграф”. Левски все още дължи пари на Стоилов за всички заплати от началото на годината. Не е ясно дали ще има нов транш по сметката му и дали благотворителната акция на Стоилов ще приключи скоро.

Частичното разплащане със специалиста идва в навечерието на полуфиналния реванш срещу Лудогорец. От “Герена” пуснаха днес още билети за мача. Именно след първия двубой срещу разградчаните изнервеният Стоилов намекна, че в клуба има доста вътрешни проблеми с хора в Управителния и Надзорния съвет, без обаче да споменава конкретни имена.

Това е вторият път, когато Стоилов е треньор на Левски. В периода 2004-2008 година той отново беше начело на “сините”, като през 2006 година успя да ги вкара в групите на Шампионска лига. Нещо, което до този момент не беше постигано от друг български отбор. В момента именно Мъри е човекът, който успя да измъкне Левски от игровата криза и да създаде еуфория и обединение в “синята” общност.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx