> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мениджър се извини на Лудогорец: Някой е манипулирал интервюто ми


Мениджър се извини на Лудогорец: Някой е манипулирал интервюто ми

0
0
295

Дата: ноември 12, 2015

ПФК Лудогорец получи официално писмо от мениджъра Яни Димитров по повод интерпретации на негово интервю, с които Лудогорец злонамерено се набеждава в извършено престъпление, съобщават от разградския клуб. Уведомяваме ви, че поради тежестта на отправените клевети ПФК Лудогорец ангажира юристи и ще предприеме необходимите действия срещу автори на манипулативни статии, които петнят умишлено името на на Клуба.

ПФК Лудогорец благодари на всички журналисти, които спазиха професионалния стандарт и потърсиха ръководството на Клуба за коментар по създадения изкуствено скандал.

Писмото на Димитров до Лудогорец НА ВНИМАНИЕТО НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО НА

ПФК ЛУДОГОРЕЦ, РАЗГРАД

Уважаеми г- н Домусчиев, Уважаеми г-н Александров

Уважаеми г-н Петричев,

Днес прочетох статии в електроните медии, които се явяват манипулация на авторите, направени на база на мое интервю в руски сайт.

Моля да бъда извинен за създалото се неудобство.
Разбирам много добре , че някой целенасочено се старае да навреди на Вашият клуб, използувайки и манипулирайки моето интервю и имам искренно желание да Ви съдействувам за превръщане на създалата се ситуация в казус с положителен ефект за Вашият клуб.

В своето интервю аз съм изразил моето лично мнение по проблема , че интереса към българския футбол се губи, както поради спадането на качество, така и поради това че у хората има мнение че в българския футбол има много договорености.

Моите коментарии свързани с Вашият клуб можете да намерите на посочения по-долу адрес, но аз прилагам и тези текстове които имат някакво отношение към Вашият клуб.

Както ще видите там , аз съм дал едно свое мнение по повод отделни въпроси от друг характер, свързани с Вашият клуб, но считам,че те не могат да бъдат повод за заглавия, които да увреждат на имиджа на Вашия клуб.

Адресът на който се намира интервюто е http://www.sports.ru/tribuna/blogs/epicenter/
Уважаеми господа,

Завършвам това мое писмо до Вас, изразявайки моята готовност за сътрудничество с Вашия клуб за преодоляване на създаденото от определени хора неудобство за Вашия клуб.
По този повод, аз проведох вече разговор с г-н Марио Костурков, сътрудник на БФС по подобни въпроси и му предадох абсолютно същото становище като това което съм Ви написал по-горе.

С уважение,
Яни Димитров

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments