> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

“Лъвчетата” са Отбор №1 на месеца в България


0
0
206

Юношеският национален отбор на България до 17 г. получи поредно признание след страхотния успех в квалификационния цикъл за Евро 2022. „Лъвчетата“ на селекционера Йордан Петков се класираха за финалите на континенталното първенство, където попаднаха в компанията на настоящия и бившия носител на трофея Нидерландия и Франция.

Днес младите национали бяха отличени за „Отбор на месеца“ в традиционната анкета на Пресклуб „България“, а Петков получи награда за треньор №1 за март.

“Това е първа подобна награда за мен, надявам се да не е последна, както и за отбора, който водя. Създадохме колектив с уникални качества, който заслужено се класира на европейското първенство. Щастлив съм, че съм треньор на тези деца”, заяви Петков.
“Смятам, че имат потенциал и характер. Бъдещето е пред тях, да се надяваме в близките години да ни зарадват подобаващо и в мъжкия национален отбор. На това европейско първенство няма да се задоволим само с участието, поставили сме си за цел да излезем от групата. Опитвам се да създам у футболистите манталитет на победители“, коментира още селекционерът.

„Благодаря за наградата. Надявам се на първенството в Израел да постигнем още по-големи неща. Ние сме един страхотен колектив. Ще дадем всичко от себе си, а това, че на финалите ще срещнем два толкова силни отбора, ни амбицира още повече“, заяви от своя страна капитанът на България U17 Асен Митков, който получи наградата от името на отбора.

Снимка: БФС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx