> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лукин проплака в Румъния: Трябва да се оперирам, травмата може да прекрати кариерата ми


Лукин проплака в Румъния: Трябва да се оперирам, травмата може да прекрати кариерата ми

0
0
235

Публикувана на: юни 16, 2016

Румънският защитник на Левски Сърджан Лукин каза, че се нуждае от операция, защото в противен случай рискува футболната си кариера. 30-годишният бранител пристигна на „Герена“ във вторник за началото на подготовката на „сините“, но изненадващо информира треньорското ръководство, че е контузен и ще трябва да почива около шест месеца.

Впоследствие от Левски обявиха, че контузията на бранителя не е толкова сериозна и той ще може да започне подготовка след няколко дни. Той коментира ситуацията около травмата си в интервю за румънското издание „Фанатик“.

„По време на ваканцията бях в Германия в специализирана клиника, където ми направиха ядрено-магнитен резонанс. За нещастие имам увреждане на сухожилието на коляното и наистина се нуждая от операция. Ситуацията е по-сериозна в сравнение с разкъсване не менискус или кръстни връзки. Германските лекари ми казаха да се оперирам веднага и след това да почивам шест месеца“, коментира Лукин.

„Представих резултатите от изследванията при сбора на Левски във вторник. От клуба не реагираха добре, след като им съобщих за резултата от ядрено-магнитния резонанс в Германия. Положението е сложно, защото с съблекалнята имаше само шестима футболисти от миналия сезон, а останалите са юноши. Може и да греша, но предпочитам да направя операцията. Не съм нито първият, нито последният играч в това положение. Моето нещастие е и нещастие за клуба“, допълни той.

Лукин е притеснен, че ако не се оперира веднага, може да се наложи да прекрати преждевременно футболната си кариера. „От Левски ме пратиха на нов ядрено-магнитен резонанс, за да потвърдят диагнозата. През последните два-три месеца чувствах напрежение в коляното, докато играех, но не съм от футболистите, които се оплакват. Теоретично мога да играя още няколко месеца с този проблем, но е прекалено рисковано, защото това може да сложи край на кариерата ми“, добави Лукин.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments