> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец ще продава още футболисти


1
0
267

Лудогорец ще продава футболисти. Техническият директор Козмин Моци разкри плановете на тима. Румънецът призна, че има предложения към играчи на “орлите”. Бившият защитник представи последните две нови попълнение на отбора – Тиаго и Дени Групер.
„Няма да говоря много. Искам да представя последните два трансфера на Лудогорец за зимата. Сигурен съм, че ще помогнат много и в края на май ще сме шампиони”, започна шефът на разградчани. “Жуниор Брандао е наш играч, тренира добре. Решението е на треньора. Той ще реши дали и кога ще го ползва. Той е картотекиран. Всички играчи ще са картотекирани. Днес или утре ще видим, защото имаме оферти за даване под наем. Имаме разговори за наши футболисти да отидат под наем, за да играят повече. Треньорът ще реши. Новите са добре подготвени физически. Нормално да е имат нужда от адаптация. Треньорът решава кога ще играят. Всяка година се борим и за купа, и за първенство. Надявам се, че днес ще направим добър мач и ще се класираме за полуфинал”, каза Моци.

„Знам, че Лудогорец е огромен клуб. Добре познат е в Бразилия. Дошъл съм тук, за да печеля титли и да помогна на отбора. Конкуренцията е хубаво за един клуб. Надявам се с моята работа да спечеля титулярно място. Мога да играя и зад нападателя, но предпочитам да играя на върха на атаката. Имам физическа сила, техника и скорост. Надявам се да помогна на отбора да спечели титли, да играе в Шампионската лига и Лига Европа. Когато получих офертата от Лудогорец, знаех, че е огромен клуб. Когато получих офертата, не се колебах”, заяви Тиаго. Бразилецът ще играе с №9.
“Много съм щастлив, че съм в Лудогорец. Това е един голям клуб, който се състезава почти всяка година в Европа и това е една сбъдната мечта за мен. Работих много здраво и ще продължа да го правя и ще дам най-доброто от себе си, за да постигнем целта на Лудогорец. Предпочитаната ми позицията е ляв бек, но също така имам много силен десен крак и мога да играя от другата страна. Преди време съм играл и като крило. Мисля, че съм много бърз, имам добра техника, мога да помогна на отбора, когато пресира високо. Ще дам най-доброто от себе си. Както вече казах, Лудогорец е огромен клуб. Добре познат отбор е в Израел, че играе в Европа. Познавам израелски играчи, които са били тук и имат изключително добро мнение за Лудогорец. Това е огромен трансфер и невероятна възможност. Не съм играл в последните 2 седмици заради проблем в предишния ми клуб. Но съм готов и съм на разположение на треньора, тъй като съм тренирал много здраво“, заяви Групер на официалното си представяне.

Снимка: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx