> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се готви за обрат над Левски


0
0
341

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че спечелената титла през уикенда ще даде на играчите му допълнителна мотивация и възможност за по-добро представяне. Той разбрал от служител на клуба, че 11-ата е най-рано спечелената титла през сезона от отбора.

“Тази титла ни дава повече мотивация за тренировки и за работа. Информираха ме, че това е най-рано спечелената титла. Смятам, че ще ни даде възможност за по-добро представяне. Няма да се успокоим, ще покажем повече желание в следващите мачове, за да си свършим работата до край”, каза словенският специалист на пресконференция, посветена основно на предстоящия втори полуфинал за Купата на страната срещу Левски. Сега обаче Лудогорец се готви за обрат.

“Не сме имали големи празненства, защото имаме още работа за вършене. Забавлявахме се, защото момчетата го заслужават. Но не сме правили някакви големи тържества, каза още Шимунджа.

Специалистът беше попитан дали е съгласен с мнението, че Лудогорец е бил по-притеснен в първия мач с Левски и заради това е загубил у дома в крайна сметка.

“Нямам впечатлението, че сме били по-притеснени. След анализа, който направихме, проблемът от този мач е ясен. Те имаха повече желание. Ние имахме през първото полувреме ситуации, които трябваше да завършим по-добре. Но след като резултатът се изравни, те показаха повече желание. И заслужено победиха, след като са вкарали три гола, заяви още словенецът.

Някои хора от управата на Левски коментираха, че от Лудогорец са повлияли на съдиите ръководили мача ЦСКА – Левски, за да покажат картони на определени играчи. И така да помогнат косвено на шампионите.

“Да влияем на съдиите? Не мога да коментирам слухове, но това не е част от нашата работа или дела, с които се занимаваме.

“Съгласявам се с твърдението, че Левски промениха тяхната система, когато се изправят срещу нас. Опитват се да играят по-различен футбол. Играят по начин, смятат, че на нас ни е неприятен. И срещу тях е винаги добре да се излиза, защото искат да играят футбол.

“Отборът трябва да играе умно. Лудогорец трябва да вкара два гола повече от Левски, за да се класираме за финала. Трябва да бъдем много концентрирани, много агресивни. И да имаме голямо желание, тогава ще ги отстраним”, очерта посоката за петъчния мач словенският специалист..

В някои от днешните медии се появи информация, че Лудогорец има интерес към Хосе Кордоба. “Кордоба? Да, познавам го, защитника. Няма да коментирам тези спекулации, винаги има спекулации, когато става дума за големи отбори като Лудогорец. Игор Тиаго в първия отбор? Той тренира добре, дали ще бъде на терена или на скамейката, ще ви кажа когато трябва.”

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx