> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец на 1/2-финал за купата след лекция над Монтана


0
0
495

Лудогорец се класира за полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол след изразителна победа с 4:0 над втородивизионния Монтана. Тимът от Северозападна България бе символичен домакин на срещата, която обаче се игра на “Хювефарма Арена” в Разград пред съвсем малък брой зрители.

Лудогорец уби всякаква интрига в срещата още през първото полувреме, когато вкара четири гола във вратата на съперника си. Доминик Янков даде преднина на “орлите” още в петата минута, а десетина минути след това Янков асистира на новото попълнение Матиас Тисера, който вкара първия си гол за клуба за 2:0.
Отново Тисера покачи на 3:0 в 34-тата минута, а с много красиво изпълнение от около 25 метра Янков доведе резултата до 4:0 секунди преди почивката.

През второто полувреме Лудогорец продължи да напада вратата на Монтана, но интензитетът в играта и на двата отбора видимо спадна.
Все пак в 79-ата минута “орлите” стигнаха и до пети гол, когато Матиас Тисера подаде на непокрития Каули Оливейра, който на празна врата реализира за крайното 5:0.

С победата Лудогорец се присъединява към тима на ЦСКА, който във вторник се класира за финалната четворка за купата. Другите полуфиналисти ще станат ясни от мачовете между Септември София и Левски и Славия и Берое.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx