> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски ще има дубъл във Втора лига


0
0
285

Левски ще има втори отбор от новия сезон. “Сините” ще последват примера на елитните Лудогорец, Ботев Пд и ЦСКА 1948, които вече имат дублиращи тимове, състезаващи се във Втора лига. “Орлите” вече няколко сезона тестват мадоците си във втория ешелон, а “канарчетата” и “червените” направиха втори отбори от този сезон.

Желанието на Левски е било дублиращият им състав да стартира именно във Втора лига, но през следващата кампания няма да има квота за място сред професионалистите. Именно заради това Левски IIще стартира в Трета лига. Целта на “сините” е отборът да спечели бързо промоция за Втора лига. Той ще има право на такава, ако завърши на първо място в Югозападната Трета лига. Все още обаче не е ясно дали футболистите, които имат договор с първия отбор, ще могат да играят и при аматьорите, пише “Мач Телеграф”. Това ще се уточни допълнително с БФС. Припомняме, че подобни дублиращи отбори се използват навсякъде по света именно, за да може футболисти от основния състав да играят, за да поддържат форма или да я възвърнат след контузия. Отделно на “Герена” ще вземат още няколко класни попълнения през лятото и за юношите ще има по-малко място на терена.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов вече е провел разговор по темата с техническия директор на БФС Георги Иванов – Гонзо. Именно Мъри настоява за създаването на Левски II. Според него подобен тим е задължителен за всеки клуб, който иска да се развива.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx