> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски пак се посрами! Сините с нова грандиозна издънка през 2017 г.


Левски пак се посрами! Сините с нова грандиозна издънка през 2017 г.

0
0
158

Публикувана на: февруари 25, 2017

Сътресенията в Левски оказаха влияние и върху футболистите на тима, които записаха втори пореден слаб резултат и не успяха да победят у дома Локомотив (Горна Оряховица). Срещата на „Герена“ завърши при резултат 1:1. За домакините, които бяха подкрепяни от малко над 3000 зрители, се разписа Адениджи, а за „железничарите“ точен бе Рихави Кифуети.

Треньорът на Левски Елин Топузаков смени схемата на игра и заложи на четирима бранители, но това не даде нужния ефект поне през първата част. „Сините“ владееха топката, но почти не стигаха до положения. Най-чистата възможност бе пред Сукуна, който получи добър пас в наказателното поле, но стреля слабо.

На почивката Топузаков направи две смени – вкара в игра Адениджи и Краев, а извади Нар и Сукуна.

Нигериецът реализира още с първото си докосване. В 47-ата минута Аниете центрира към наказателното поле, където Адениджи с гърди успя да прати топката в мрежата за 1:0.

Радостта на Левски трая точно 10 минути. В 58-ата Амброуз стреля от вратарското поле към празната врата, но Давид Яблонски с крак изби. Докато левскарите го прегръщаха за геройството му, изпуснаха Любомир Генчев, който центрира към Кифуети, а той с глава вкара за 1:1.

Аниете пропусна няколко възможности за „сините“, които имаха и донякъде основателни претенции за две дузпи, но съдията Стефан Апостолов не ги зачете. Играчите на Иван Колев можеха да стигнат и до повеждане в резултата в 81-ата минута, когато Муса навлезе добре, успя да се измъкне от Йоргачевич, пусна топката към вратата, където я посрещна Джоман. Ударът му обаче бе избит и топката кацна върху вратата.

Левски имаше няколко възможности да спечели мача, но отбраната и вратарят на гостите се справиха добре.

Левски е вече само на три точки пред ЦСКА. „Сините“ са с 44, докато „червените“ са с 41. Тимът от „Георги Аспарухов“ окончателно приключи борбата за титлата, тъй като изостава с 9 точки от Лудого4рец, който има и мач по-малко.

Футболистите на Левски бяха изпратени с освирквания от своите фенове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments