> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Конте смята, че възходът на Интер едва сега започва


0
0
387

Треньорът на Интер Антонио Конте смята, че възходът на тима му едва сега започва. “Нерадзурите” оглавиха класирането на Серия А след победата с 3:1 над Лацио, а в следващия крът предстои дерби с градския съперник и досегашен лидер Милан, като при нов успех, “синьо-черните” ще се откъснат в челото. Конте призна, че именно първото място е голямата им цел.
“Това беше нещото, което преследвахме дълго време – да се качим на върха в класирането. Поздравявам Лацио и Симоне Индзаги, тъй като са корави, организирани и с голямо качество. Фактът, че имаха шест поредни шампионатни победи, показва тяхната сила, но в същото време говори и за нашата силна психика. Щастлив съм за момчетата. Това определено ще е отправна точка за нас, а не финалната права. Знаем, че следващият ни мач е дербито с Милан. Със сигурност е много по-добре, че ще влезем в него от по-добра позиция. Ще бъде удивителен мач между два отбора, които имат силни амбиции”, обяви Конте.

Той похвали и Ромелу Лукаку, който достигна до гол №300 в кариерата си именно при успеха над Лацио.
Лукаку и целият отбор показаха чудесна реакция. Лаутаро Матинес се справи доста добре, както и Иван Перишич. Марсело Брозович, защитниците…всички бяха на ниво. Някои хора започнаха да шушукат за Лукаку след мачовете за Купата на Италия и някои негови противоречиви представяния. Те смятаха, че заради това пред него е имало психологическа преграда, но има периоди, в които не си 100%. Той обаче се завърна на топ ниво, а ние се нуждаем от този Ромелу. Необходими са ни тези решителност и страст от всички в отбора‘, допълни бившият треньор на Ювентус и Челси.

Снимка: facebook.com/antonioconteofficialpage

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments