> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала обвини играчите на Монтана в непрофесионализъм


Кокала обвини играчите на Монтана в непрофесионализъм

0
0
362

Дата: ноември 12, 2015

Новият старши треньор на Монтана Емил Велев изведе днес отбор за първа тренировка на стадион „Огоста“. Още с встъпването си на терена бившият наставник на Левски, Локомотив (Пловдив) и Славия показа, че ще държи на дисциплината и ще пипа със здрава ръка. Велев върна обратно в съблекалнята всички футболисти, които бяха излезли за сутрешното занимание без предпазни кори. „Това е непрофесионална отношение към работата”, обясни с усмивка наставникът на монтанци.

След обяд от 15 часа Велев е планирал и втора тренировка.

„Всички знаят, че съм прям човек и доста взискателен. Целта е отборът да се стабилизира в „А” група. Тежко ще е при този формат на първенството. Монтана притежава добри футболисти. Проблемът на момчетата е психологически. Тимът се намира в тежка ситуация след пет поредни загуби. Трябва да вдигна момчетата, за да изпълним целта – Монтана да остане в „А” група. В това не се съмнявам”, заяви Велев, който зае поста на Ферарио Спасов.

Помощници на Кокала остават треньорите от щаба на Феро – Дилян Иванов и Иво Тренчев, Мирослав Митев треньор на вратарите, Красимир Пунчев остава кондиционен треньор, а д-р Владимир Пекачев лекар на отбора.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments