> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кметът на Симитли пак заплаши, че ще вади Септември от Втора лига


0
0
199

“Докога ще се влияете от корумпираното зам.-председателче Костадин Гергинов и той ще праща поръчкови съдии, които да режат главата на Септември? Както в този кръг, така и в предходния, загубихме много точки. На предния мач, съдията, изпратен от Варна, не ни даде дузпа, а сега ни изравняват с гол от засада! Нормално ли е такова съдийство? Докога ще продължавате така? Ако Ви пречим, няма проблем! Ще извадя отбора от “Б” група”, заплаши кметът на Симитли Апостол Апостолов след 1:1 с Монтана във Втора лига.

“На следващия домакински мач съдията да си прави сметката, защото ако свири така, както тези дотук, ще отиде в река Струма и приключваме с първенството”, каза още той.

На ст. “Огоста” гостите поведоха чрез Георги Божилов в 56-ата минута, но в 70-ата останаха с човек по-малко на терена. Това помогна на Монтана и много бързо домакините върнаха едно попадение, дело на Александър Башлиев (74). А според Поли този гол е бил нередовен.
Апостолов е баща на Стефан Апостолов, който беше международен съдия и кандидат за член на изпълкома на БФС. Той обаче не беше избран и Боби Михайлов го направи набързо съдийски наблюдател въпреки, че Апостолов не беше в списъците преди старта на сезона. Това се случи, защото Поли агитираше именно Боби Михайлов да бъде преизбран на конгреса, както и стана. А сега от Симитли “реват” от хората на Михайлов. Поли заплаши, че ще вади Септември от футбола и когато беше срещу Боби, но и тогава нищо не направи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx