> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Италианци влизат и в Ботев Враца


0
0
237

Ботев Враца подписа договор за партньорство до края на сезона с италианския бизнесмен Анджело Тинто, обявиха от клуба. Ако двете страни са удовлетворени от партньорството, той може да придобие клуба в близките няколко месеца. От страна на българския клуб договорът беше подписан от председателя на Управителния съвет Христо Илиев.
Ботев се ангажира да рекламира няколко италиански бранда и да приеме един представител на компанията в своя УС на Общото събрание на сдружението на 21 март. Както е известно, италианци ръководят и Царско село.

“Италианският бизнесмен Анджело Тинто и Председателят на Управителния съвет (УС) Христо Илиев подписаха договор за партньорство до края на сезона.
Ботев Враца се ангажира да рекламира и да приеме един представител на компанията в своя УС на Общото събрание на сдружението на 21 март. Срещу това Тинто ще осигури финансово спокойствие в клуба. Ако двете страни са удовлетворени от партньорството, италианският бизнесмен може да придобие клуба в близките няколко месеца”, оповестиха от Северозападния град.
Там вече втори ден чистят стадиона, за да може Ботев да приеме Лудогорец в мач от първенството. Срещата трябва да се изиграе днес от 17.00 часа.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx