> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев обеща: Няма да бързаме с намирането на заместник на Иван Иванов


Илиан Илиев обеща: Няма да бързаме с намирането на заместник на Иван Иванов

0
0
261

Публикувана на: юни 27, 2016

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев обяви, че не възнамерява да връща Александър Тунчев на терена въпреки очертаващия се трансфер на Иван Иванов в гръцкия гранд Панатинайкос. 35-годишният Тунчев влезе в щаба на Илиев, след като договорът му с клуба изтече. Първоначално на „Лаута“ планираха да го назначат на пост в школата – директор или треньор.

Впоследствие обаче наставникът реши да го включи към екипа си. Така доскорошният бранител се превърна в един от неговите асистенти.

„Тунчев ще си остане помощник-треньор в щаба ми. Няма да се връщаме назад“, обяви Илиан Илиев пред вестник „Тема спорт“. На „Лаута“ обмислят да привлекат евентуално още един футболист за сърцето на ариергарда при предстоящата раздяла с Иванов. Желанието на треньора Илиан Илиев е евентуалният нов централен бранител да е със силен ляв крак. На практика двамата основни футболисти за тази позиция към момента – Димитър Везалов и Кирил Котев, играят по-добре с десния си крак.

„Няма да бързаме с евентуалното привличане на нов централен защитник. Ще изчакаме и ще обмислим нещата внимателно. При всички положения обаче, ако ще взимаме футболист за тази позиция, то той трябва да е със силен ляв крак“, разкри специалистът. Според запознати Илиан вече е огледал двама предложени му чуждестранни бранители.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments