> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Илиан Илиев напуска Черно море?


0
0
533

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира ситуацията в тима и битката за третото място. След загубата от Левски на “Тича” той обяви, че Влатко Дробаров и Пабло Гарсия може да си тръгнат.

“Нека да минат и последните два мача и ще видим как са нещата. Да, договорите на Дробаров и Гарсия изтичат, но ние разговаряме с тях за нови контракти. Те обаче имат предложения и от други клубове и може и да не останат. Двамата са професионалисти и съм сигурен, че до края на кампанията ще дадат ссто процента от себе си да ни помогнат. Дробаров почти сигурно ще продължи в чужбина. Има и други, които може да напуснат при добри оферти. Сигурното е, че имаме два мача до края, които са важни, и след това ще се решава. Сердюк има договор с Черно море за още една година. Да, има интерес към него, но все още няма конкретна оферта”, сподели Илиев пред “Тема Спорт”.

“Не съм изгубил надежда за третото място, но съм леко обезкуражен. До момента и срещу Ботев (Пловдив), и със Славия, и сега с Левски губим точки, които можеше да спечелим. Но това е футболът, понякога късметът не е на твоя страна”, добави специалистът. По думите му излиза, че Илиев обмисля да напусне варненци, на които е начело от 2018 година.

Снимка: Черно море

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx