> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Изненада: Кокала поема Монтана


Изненада: Кокала поема Монтана

0
0
327

Дата: ноември 11, 2015

Емил Велев-Кокала е новият старши треньор на Монтана. Ръководството на отбора очаква специалистът тази вечер на стадион „Огоста“, за да го представи на отбора. Велев наследява на поста подалия оставка в неделя Ферарио Спасов. По програма новият наставник ще дебютира начело на тима при гостуването на монтанци в Пловдив на Локомотив.

„След напускането на Ферарио Спасов трябваше бързо да вземем решение кой да е новият треньор. Надяваме се, че с избора на Емил Велев сме избрали твърда и интелигентна ръка, която да води отбора ни. Надяваме се да сме направили правилния избор за нас. На първо време договорът е до края на сезона. Познаваме добре работата на Велев, и вярваме, че той ще помогне нашият отбор да излезе от състоянието, в което се намира. На този етап запазваме треньорския щаб, единствената промяна е смяната на Ферарио Спасов с Емил Велев“, заяви кметът на Монтана Златко Живков.

„Обадиха ми се кметът на Монтана Златко Живков и президентът Румен Панайотов. В момента пътувам за там, за да преговаряме. Нека първо се разберем и тогава ще говоря по-обширно”, заяви специалистът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments