> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защо ЦСКА сам се праща в кочината!?


Защо ЦСКА сам се праща в кочината!?

0
0
1050

Дата: октомври 21, 2015

ЦСКА организира шествие в неделя. Протест някакъв. Не беше срещу някой или нещо. Едни момчета отидоха пред Народното събрание, когато то не работи. Скандираха и под прозорците на премиер, когато него го няма. И объркаха движението на софиянци, когато те са си на…село. Страшен ефект, няма що!

ЦСКА просто не разбира сам каква сила е. Поради което и сам се праща в кочината на „А“ окръжна. Очевидно е, че най-великият български клуб е поставен под натиск от модела #КОЙ! И заради настоящият му собственик, и заради това, че е просто ЦСКА. Каквито и да са днешните ни футболни парвенюта, те си дават сметка, че докато ЦСКА е жив, ще са си вечно втора класа. Затова му точат ножа. Но все още ги е страх да го извадят, защото имат насреща велик съперник. Лошото е, че сам ЦСКА не разбира величието си днес.

Бойко Борисов е страшно трудно да го вкараш в обяснителен режим. ЦСКА го направи с едно съобщение за разходка из София. Премиерът първо си спря отбора от мач, после викна телевизии, за да подхване уж случайно темата „ЦСКА“. И да обясни, че гневът не трябва да е срещу него. Т.е. Бойко Борисов го е страх от ЦСКА!

И „червените“ отказват да използват това! Защо? ЦСКА трябва да вземе опит от това, как „паветата“ събориха човека #КОЙ! Над 100 дни София всеки ден протестираше срещу Делян Пеевски. Може един ден да са били 50 000, друг – 50, но протестите бяха всеки ден. И така покрай ДПС-издънката, изгоря и проектът му „Орешарски“. Феновете на ЦСКА трябваше да са всеки ден на улицата също. За да държат под натиск модела #КОЙ, решил да види сметката на клуба.

Протести няма! Натиск няма! И вчера БФС обяви това, което доскоро от „Иван Асен“ ги беше страх – няма да пуснат нов ЦСКА! Сега изчакват какво ще стане. А то нищо не става. На улицата няма никой. След още една мирна седмица, и Боби ще се успокои, и перуката му няма вече да настръхва, и ще пратят ЦСКА в „А“ окръжна. За което вината ще е и на онези, които протестират само в неделя, когато няма кой да ги чуе.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments