> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жалко! България е аут от Евро 2017 след звучен шамар от Германия


Жалко! България е аут от Евро 2017 след звучен шамар от Германия

0
0
286

Националният отбор на България до 19 години записа тежка загуба от Германия на Европейско първенство в тази възраст. Тимът на Ангел Стойков отстъпи с 0:3 във втори мач от група „Б“ на Евро 2017 в Грузия. Двубоят се игра пред 4000 зрители на стадион „Тенгиз Буржанадзе“ в Гори, като лично селекционерът на представителния ни тим Петър Хубчев пристигна за срещата.

За голямо наше съжаление, още в 19-ата минута „лъвовете“ губеха с 0:2, а също така бяха с човек по-малко срещу един от най-силните отбори на своята възраст. Освен това реферът от Русия Сергей Лапочкин, който даде две дузпи за германците, не отсъди даде чиста дузпа за България в 34-ата минута, когато Калоян Кръстев бе повален от вратаря Айке Бансен.

Преди това националите ни отново пуснаха ранен гол. Това се случи в 9-ата минута, когато Етиен Аменидо стреля, топката рикошира в Андреа Христов и спря в мрежата. Бранителят от Славия фаулира деветката на германците в 17-ата минута, като бе изгонен, а противникът получи право да изпълни дузпа. Тя бе реализирана от капитанът Гьокхан Гюл.

При опитите на селекцията на Ангел Стойков да се върне в мача удар на Йорданов бе блокиран от защитник, а Кръстев с глава не уцели вратата, след което пък не бе отсъдена 100% дузпа на талантите ни, която можеше да ги върне в мача. Така във втори пореден мач на това първенство отборът на Стойков е ощетен от реферите, след като срещу Англия не бяха отсъдени две дузпи. Първата от тях бе в 5-ата минута, след като защитник изби от голлинията с ръка за моментното 1:1.

Втората част започна с пропуск на Йорданов, а малко след това в 54-ата минута германците вкара трети гол. Той отново беше след точно изпълнена дузпа. Резервата Васил Добрев фаулира Аменидо, а Доминик Франке вкара за 3:0.

Това довърши нашите момчета, които в следващите минути можеха да получат и още голове, но изявите на Наумов и пропуските на германците се оказаха решаващи. Все пак играчите на Стойков опитваха да атакуват с 10 човека и да търсят първи гол на Европейско първенство,  който остана мираж след първите осем мача на такъв форум.

Поражението изхвърли България от турнира преди последната среща с Холандия на 9 юли, която отново ще се играе в Гори.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments