> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Една от емблемите на българския футбол обяви фалит


Една от емблемите на българския футбол обяви фалит

0
0
766

Публикувана на: ноември 26, 2016

ПСФК Черноморец АД обяви фалит. Решението е било взето на извънредно Общо събрание на дружеството. Дълговете на „акулите“ с днешна дата възлизат на 27 млн. лв. Цифрата на загубите пък е колосална – 85 млн. лв. Очакванията са в клуба да влезе синдик, по подобие на фалиралия автентичен ЦСКА.

„Меридиан мач“ припомня, че само допреди няколко години ПСФК Черноморец се бореше за местата, даващи право на участие в евротурнирите. Проектът бе стартиран с назначаването за старши треньор на Красимир Балъков. По времето, когато легендарният български халф бе вся и всьо на „Лазур“ в клуба се изсипваше „златен“ дъжд. Даваха се баснословни суми, освен за трансфери и заплати, така и за всевъзможни странични неща, от които едва ли имаше и най-малка нужда. Така например в града се носят слухове, че човекът, носещ костюма на талисмана на отбора – акулата Шарки, е прибирал по 3 бона на месец.

В крайна сметка, обаче парите свършиха, а отборът започна стремглаво да се срива. В момента „сините“ се подвизават в „А“ Областна футболна група, но по всичко изглежда, че участието им там също е към своя край.

Сега освен елитния Нефтохимик честта на футбола в региона защитават отборите от курортите във Втора лига. Поморие гостува днес на Банско, а след неубедителния старт и множеството лъкатушения в последните си няколко срещи възпитаниците на Малин Орачев показват сериозно израстване, както откъм игра, така и като резултати. Созопол, който се намира на 3 точки от първото място в класирането, приема Ботев (Bp) и ще преследва победата с всички сили, за да не изпуска от поглед лидера Етър.

Несебър ще домакинства на Локомотив (София). „Делфините“ се намират в ужасна серия от три последователни загуби. В предния кръг те допуснаха загуба с 1:3 при гостуването на регионалния съперник Поморие. За срещата със столичани, Николай Русев няма да може да разчита на Иван Цачев. Нападателят получи червен картон в срещата с Поморие и бе наказан с една среща лишаване от състезателни права. Друг основен футболист също отпада от сметките на наставника. Заради контузия аут за двубоя е опитният Стамен Ангелов. В редиците, обаче се завръща основният халф Цветомир Цонков, който изтърпя своята санкция.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments