> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

До 14 дни дават отговор на Ганчев какво следва с ЦСКА!


До 14 дни дават отговор на Ганчев какво следва с ЦСКА!

0
0
273

Дата: септември 24, 2015

Делото по обявяване на ЦСКА в несъстоятелност вече официално е в ход. Магистратите от Софийски градски съд дадоха ход на делото и по този начин в близките дни трябва да стане ясно дали най-успешният български футболен клуб е платежоспособен, или трябва да бъде управляван от държавен наместник – синдик. Срокът, в който магистратите трябва да кажат тежката си дума, по закон е 14 дни. Именно това е периодът, в който експерти трябва да дадат мнението си дали ЦСКА може да се разплаща по милионите си дългове, или ще трябва управлението на клуба да бъде поето от синдик.

Заседанието на Софийския градски съд, което трябва да се произнесе по процедурата за несъстоятелност на ЦСКА, започна точно в 15.00 часа. В съдебната зала влязоха представителите на двете страни – ПФК ЦСКА АД и пернишката фирма „Юнис“, както и съдебният състав. Изненадващо на медиите бе съобщено, че заседанието ще е закрито за журналисти. Предварително бе обявено, че делото ще бъде отворено за медии, но в последния момент по желание на някоя от страните по него, то бе закрито.

ЦСКА е представляван от четирима адвокати. Делото е възобновеното производство по жалбата на пернишката фирма „Юнис“ от лятото на 2013 г., която по времето на „Титан“ започна ремонт на базата в Панчарево. Тогава се оказа, че се работи без документи и всичко трябва да бъде съборено. Паралелно с жалбата на пернишката фирма, ЦСКА също пусна молба в съда да бъде обявен в несъстоятелност, но тя бе отхвърлена, тъй като двата иска се дублираха.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments