> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Докарват световна звезда за юбилея на Нефтохимик


0
0
212

Световна футбола звезда ще бъде флагман на честванията на 60-годишнината на Нефтохимик. Идеята е въпросната знаменитост да бъде патрон на юбилея и да вземе участие в демонстративен мач, в който ще играят не само легенди на Нефтохимик, но и на Черноморец. Това разказа в подкаста „Фактор“ Кирил Евтимов, който заедно със Сдружението „Нефтохимик“, са се захванали с организацията за празника на бургаския клуб.

„Със Сдружението с нестопанска цел „Нефтохимик“, което поддържа школата на клуба, плануваме да направим честване за 60-годишния юбилей. Може би след края на май, началото на юни, ще имаме повече подробности. Няма да е нещо грандиозно. Моята идея е да поканим някоя световна футболна легенда. Тя да присъства в Бургас като флагман на събитието. Ще бъдат поканени, разбира се, легенди на клуба. А и не само на Нефтохимик, а и на Черноморец и въобще на бургаския футбол.

Идеята е този юбилей да бъде през лятото – края на юли, началото на август. При всички положения ще почетем това събитие. А и с оглед на незавидното положение и на двата клуба, искаме да дадем малко шум, малко позитивна емоция, енергия. Да жегнем положително хората“, коментира Кирил Евтимов. Той е близък приятел с френските легенди Робер Пирес и Емануел Пти.

„Две-три поколение бургазлии не знаят какво е отбор в „А“ група. Или ако знаят, е било само мимолетно присъствие. И за съжаление, вече се ориентират към други отбори – към Левски и към ЦСКА. Ако питаш редовия почитател, ще ти изброи много проблеми. Но може би основният е, че Общината не помага. Все пак има хора, които са готови да помогнат. Има доста опити, но някак си не тръгват нещата. Може би е време да се изтласкаме от това дъно“, каза още Евтимов.

Снимка: Нефтохимик

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx