> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Градев изригна: В БФС ги е страх от Левски


Градев изригна: В БФС ги е страх от Левски

0
0
1771

Дата: април 24, 2016

Специалистът по спортно право Георги Градев коментира отношението на Българския футболен съюз към казуса с отнетите точки на Левски. Ето позицията Градев, която публикуваме без редакторска намеса:

„Въпреки че в писмо до Левски през м. февруари БФС написа, че не оспорва правната възможност Левски да обжалва решението за отнетите точки пред съда в Лозана, поради което БФС смята, че не е необходимо специално споразумение за КАС между БФС и Левски, днес стана ясно, че БФС, въпреки всичко, оспорва юрисдикцията на съда да разгледа жалбата на Левски.

Това изключително некоректно и недобросъвестно поведение от страна на БФС, което е грубо нарушение на чл. 68 от Устава на ФИФА (за което ФИФА вече беше сезирана), подсказва огромен страх от решението на КАС и нежелание спорът с Левски да бъде разрешен от независим съд. Това поведение на БФС е безспорно доказателство за правотата на Левски в този случай.

Когато Левски спечели това дело, оставките на Борислав Михайлов, Борислав Попов и Павел Колев ще бъдат абсолютно задължителни!

Решение по делото се очаква до 27.05.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments