> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Голям шеф се махна от БФС


0
0
286

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев вече не участва активно в управлението на футбола. Това разкри самият той пред “България Днес”. Дясната ръка на Борислав Михайлов е решил да насочи цялото си внимание към своите частни фирми, които управлява.

“Вече умишлено съм се отдръпнал от управлението на футбола. Това си е мое решение. Не е свързано с водената от сегашното ръководство политика. Официално продължавам да се водя вицепрезидент и не обмислям документално да подавам оставка“, обясни роденият през 1970 г. в Банско бизнесмен. Фурнаджиев е завършил УНСС с бакалавърска степен счетоводство и контрол, впоследствие става и магистър по външнотърговска дейност. От години е директор на компанията “Форд Мото-Пфое” и собственик на елитния хотелски комплекс “Белведере Холидей Клуб” в Банско. Фурнаджиев коментира как ще се развие битката между Михайлов и Бербатов за президентското място в БФС. A полицията започна разследване за вчерашните зулуми в Бояна.

“Влизаме в едни съдебни спорове, които ще продължат с години. При всички положения съдът ще трябва да се произнесе. Това започна още от конгреса през есента, който беше обжалван. Чисто юридически, докато няма съдебно решение, няма как да се коментира каквото и да било. Жалбите бяха внесени от опозицията. Как може Бербатов да бъде вписан в Търговския регистър като президент на БФС със само 80 клуба, присъствали на конгреса му? И само един от професионалния футбол. Това е абсолютно несериозно! Има общо около 600 клуба, членове на БФС”, разясни Фурнаджиев. Според него, който и да поеме футболния съюз, това няма да реши проблемите на този спорт.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx