> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Миланов е готов да преподпише с Левски


0
0
308

Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю за предаването “Арена спорт”, в което говори за бъдещето си на “Герена” и за израстването на отбора.

“В Левски има голямо израстване като колектив. Имаме млади момчета и добри чужденци. Колкото до подписването на нов договор, това зависи и от двете страни. В момента съм щастлив. Моята първа амбиция беше да се възстановя и да започна да играя добре, за да радвам феновете. Това е най-важното за мен. Договорът е най-лесното нещо. Не мога да влизам в детайли. Моята работа е на терена, а когато има нещо официално, клубът ще го обяви. В момента искам да вкарвам голове и да радвам феновете на Левски. Ще се опитаме да се класираме за Европа. Това е голямата цел. Когато аз дойдох в клуба, минавахме през много слаб период, но в момента израстваме и затова ще бъда много щастлив, ако се класираме за Европа”, заяви Миланов.

Халфът е категоричен, че връзката между футболистите, треньора Станимир Стоилов и привържениците на Левски е най-големият коз за израстването на клуба.

“Важно е да показваме постоянство. В някои от първите двубои не изиграхме перфектни мачове, но вече се вижда едно ядро и победите започнаха да идват. В момента най-големият коз на Левски е връзката между футболистите, треньора и феновете. Ние всички сме едно цяло. Треньорът е достатъчно опитен и ни вдъхва самочувствие и увереност. Работим много, а подкрепата на феновете ни помага да се развиваме като отбор”, завърши Миланов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx