> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Бачев се завърна в БГ футбола


Георги Бачев се завърна в БГ футбола

0
0
322

Дата: януари 19, 2016

Локомотив (Мездра) започна днес подготовката си за пролетния полусезон в „Б” група. Наставникът Румил Жотев изведе в дълбокия сняг 25 футболисти. Между тях бяха защитникът Георги Георгиев, нападателят Валдемар Стоянов и вратарят Ангел Юсев, играли за Ботев (Враца) през есента.

От снежната обстановка в Мездра не се уплашиха и четиримата играчи с френски паспорт, доведени от мениджъра Бенжуди, бивш състезател на Вихрен (Сандански). Халфът Маламин Жаку и централният бранител Жулиям Кампос са от школата на Нант, а крилото Флориан Колин и нападателят Махамаду Шула от Монпелие. В групата бе преотстъпеният страж от Левски – Николай Кръстев и завърналият се Георги Стоичков, за когото имаше индикации, че може да продължи кариерата си в столичен клуб.

Тренировката изгледаха спонсорът Йордан Георгиев, Адриан Димитров от УС на клуба и Георги Бачев, който е възможно да изпълнява значима роля в управата на „железничарите”. До утре би трябвало да стане изчистването от снега на изкуствения терен и там отборът да води по-нормални занимания.

„Момчетата от Франция са на проби, както и трима юноши. До края на тази седмица ще сме в Мездра. После ще ходим на лагер, като колебанията са между Благоевград и Сандански. Досега са уговорени 4 контролни срещи с Балкан (Ботевград), Септември (Симитли), Миньор (Перник) и Ботев (Враца). Очаква се в движение доста нови хора да се появат. Имаме уверение от ръководството, че ще сме по-стабилни във финансово и организационно отношение. Целта е оставане в професионалната група”, заяви за „Конкурент” Румил Жотев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments