> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Всеобщият любимец си спечели нов договор с ЦСКА! Не е истина с какъв прякор го окичиха


Всеобщият любимец си спечели нов договор с ЦСКА! Не е истина с какъв прякор го окичиха

0
0
366

Публикувана на: декември 19, 2016

Ръководството на ЦСКА ще поднови договора на вът­решния халф Петрус Бумал. Контрактът на родения в Ка­мерун играч изтича през ля­тото на 2017 г., но в него има клауза за подновяването му с 1 година. Армейците ще я ак­тивират, като окончателна­та договорка между двете страни ще се осъществи до месец, пише „Тема спорт“.

23-годишният Бумал се отличи с изявите си през послед­ните два месеца, като негово­то налагане започна от мача с Ботев (0:0) в Коматево. Пос­ле игра и във Вечното дерби (1:1) и постепенно се утвърди като титуляр. На срещата си с фенове преди две седмици финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев е посочил, че именно Бумал е най-постоянният футболист на тима през есента. И така, съвсем логично, ще се стигне до но­вия контракт на халфа.

Той е и един от малкото чужденци, които не са влизали в конфликт с българските си съотборници. Дори напротив – Бумал е един от любимците в съблекалнята. А прякорът му сред родните футболисти е Петър Бумалов.

Петрус има сериозна школовка, като е юноша на Сошо, а като дете за кратко е бил и в академията на ПСЖ. През есента Бумал записа 11 мача и 1 гол – срещу Верея (1:1) на „Ар­мията“. Той е в България от лятото на 2014 г., когато бе привлечен в Литекс от Сошо. Записа 41 мача и 1 гол в Първа лига с екипа на ловчанлии, но тежка контузия през тази пролет го извади за няколко месеца от игра. После пък треньорът на ЦСКА Христо Янев не желаеше да разчита на него. Налагането на Бумал започна при Еди Йорданеску.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments