> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов ще вика за ЦСКА във финала


Венци Стефанов ще вика за ЦСКА във финала

0
0
291

Публикувана на: април 26, 2016

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отборът да се класира за Лига Европа като четвърти в първенството, ако ЦСКА спечели купата, членът на Изпълкома сподели: „С който и да се беше паднал ЦСКА, щях да съм за него на финала, защото от нищото стигнаха до такъв сериозен успех. При нас участието в Лига Европа не е самоцел. Убеден съм, че на младите ще им дойде времето за това. Ако стане още сега, добре дошли. Но не е на живот и смърт. Младите още не са готови за този голям скок от юноши при мъжете. Полагат големи старания, има разбиране от нас, ръководителите и треньорите. Убеден съм, че времето им ще дойде, но нека изчакаме малко. До една година, може и по-малко, нещата за Лига Европа ще се случат“. Както е известно, армейците имат забрана да участват в евротурнирите.

Стефанов обяви, че двама от чужденците в тима – Дуде Н’Донгала и Донел Муканза, са отстранени от първия състав за неопределено време. Причината – странни болежки, които са получили преди гостуването на Черно море (б.а. – загубено с 2:3), което пропуснаха.

„Само старши треньорът Александър Тарханов може да реши какво ще прави с тях. Засега те не са част от първия отбор. За мен такова безобразно отношение е непростимо. Ако реши Тарханов – да им прости, да ги върне, но аз няма да го направя. Не може единият да се „хване“ за крака преди мача с Черно море и да каже, че го боли, въпреки че му няма нищо, а Дуде се е обадил на свой съотборник да му каже, че няма да играе, тъй като го боли коремът. Така ли се прави? На другия ден, в неделя, единият вече не го боли корема, а другият е здрав. Хайде няма нужда. Бесен съм. Това ще ми е обеца на ухото за бъдещото привличане на чужденци.“

„Специално на Дуде му направих толкова компромиси. Те си мислят, че България е стадо без кучета и всеки може да си прави каквото си иска. Ако трябва, ще играем с юношите, но никога повече шанс на такива футболисти. В същото време мога да кажа, че Абуд Омар е уникален професионалист, интелигентен, възпитан. Момче, което служи за пример на останалите чужденци. Гледам след мача във Варна – момчето плаче, живее с отбора и идеята Славия“, заяви Стефанов пред „Тема Спорт“. За това какво се случва с нападателя Радослав Василев, който претърпя операция през есента, той каза:

„Още го наболявало крачето. Аз лично не бих го освободил, защото сме дали толкова пари за операцията от възстановяването му от септември миналата година – 9 месеца. За това време ще се роди едно бебе“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments