> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Вальо Михов: В ЦСКА си играят на стражари и апаши


Вальо Михов: В ЦСКА си играят на стражари и апаши

0
0
320

Дата: януари 13, 2016

Бившият президент на ЦСКА (1990-1993 г.) Валентин Михов коментира теми, свързани с армейците. На въпрос какво очаква да се случи с клуба, той отговори:

„Вече и аз не знам. Ще го кажа като шега – там в момента си играят на стражари и aпаши. От 2008 година все някой го е страх да поеме отговорността и да каже: „Аз влизам в ЦСКА“. Нека отговорните институции да кажат: „Този и този е виновен за ситуацията в клуба“. Нека кажат кой е откраднал парите, кой е допринесъл за тези огромни дългове. Вина има, ама виновен няма! Сега виждам, че Гриша Ганчев иска да помогне. Васко Божков също е сериозен човек. И двамата ги уважавам и си контактувам с тях. В отбора има спойка за първенството, ще видим на полуфинала за купата къде реално ни е мястото. Жребият за този турнир се отлага тактично“, каза Михов в ефира на Тв7, цитиран от вестник „Тема спорт“.

„България няма да я застигне случилото се във ФИФА и УЕФА. Hue сме си държава в държавата, нас такива неща не ни ловят. Но и не се учим. Някои от ръководителите във футбола са много самовлюбени. Гледат се в огледалото и виждат Том Круз, Ален Делон и Брад Пит. А то съвсем не е така“, добави бившият президент на БфС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments