> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС c кастинг на футболисти без договори


0
0
325

Национална футболна база “Бояна” ще приеме утре, 3 март, първото издание за 2022 година на проекта “БГ Футболни проби“, организиран в помощ на футболисти от различни възрасти да намерят по-лесно реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол, съобщиха от пресслужбата на БФС.

Българският футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов, който във вторник отмени Конгреса на БФС, протягат ръка на инициативата, а един от водещите треньори на курса ще е селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров, се казва в информацията. Още известни имена, които ще водят отборите по време на утрешните тренировки и демонстративни мачове, ще са Елин Топузаков, Стефан Трифонов и др.

Събитието, организирано от Ивайло Крушарски – сподвижник на проекта за България, цели да помогне както на много футболисти да бъдат забелязани от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, така и на самите отбори да се сдобият с качествени попълнения. За целта заниманията ще бъдат проследени от скаутски звена на повечето от отборите от Първа и Втора лига.

Откриването в НФБ “Бояна” е насрочено за 9.30 ч., след което ще стартират и тренировките на отборите. Поканени са всички представители на медиите.

Това издание на “БГ Футболни проби” ще е първото от серия футболни проби, които ще се провеждат регулярно всеки месец в различни градове. Следващите събития ще се проведат през април в Стара Загора, през май в Бургас, през юни във Варна, през юли във Велико Търново и т.н.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx