> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Братя Цоневи поемат към Локо Пд


0
0
315

Треньорът на Локо Пд Александър Томаш иска да привлече в редиците на тима си близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Специалистът, който наскоро пое тима, познава отлично качествата на националите, като е работил с Борислав в Берое, където юношата на Левски изигра едни от най-силните мачове в кариерата си. За евентуален трансфер би съдействал и Мартин Камбуров, който е готов да убеди полузащитниците, че в Пловдив ще се чувстват отлично и ще усетят подкрепата на публиката на “Смърфовете”.

В момента Радослав е част от Левски, а през зимата Борислав подписа с украинския Черноморец (Одеса), като дори започна и да бележи, но заради военния конфликт в страната се завърна отново у нас и подписа със Славия. Наемът му обаче е до края на сезона.

Томаш е готов да предложи конкретна оферта на двамата играчи, но преди това те ще изчакат, за да видят дали ще могат да си уредят трансфер в чужбина. Преди година Борислав имаше отлична във финансово отношение оферта от азиатски отбор, но я отказа, защото бе поел ангажимент да помогне на родния си клуб Левски, който се намираше в тежка финансова и спортно-техническа ситуация.

Междувременно Томаш се е заел със задачата да убеди и защитника Кристиан Гомис да продължи договора си. Настоящият контракт на сенегалеца изтича в края на сезона и той е дал ясно да се разбере, че иска да потърси ново предизвикателство, пише “Тема спорт”. Томаш вече е провел няколко разговора с него, в които се е опитал да го убеди, че той е много важна част от отбора и че Локомотив ще преследва много високи цели през следващата кампания. Защитникът е дал индикации, че може и да преосмисли решението си.

Не така стоят нещата с Парвиз Умарбаев, който след 5 години на “Лаута” се чувства изчерпан с черно-бялата фланелка и изглежда ще си тръгне през лятото.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx