> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боят в треньорската стая на Берое стигна до съда, Армандо търси кой „раздухал“ скандала


Боят в треньорската стая на Берое стигна до съда, Армандо търси кой „раздухал“ скандала

0
0
160

Двама бивши помощници на Ферарио Спасов, от времето когато беше старши треньор на футболния клуб „Берое“, застанаха пред Темида в Старозагорския районен съд.

3000 лв за претърпени неимуществени вреди и преживения страдания поиска Атанас Рибарски от ексколегата си Армен Амбарцумян за скандал, приключил с юмручни крошета по главата му в началото на март т.г.

Инцидентът, след който се наложило жертвата да мине през скенер е станал след загубата от „Ботев“-Пловдив, докато целият щаб на Феро обсъждал състоянието на отбора.

В хода на дискусията наставникът на вратарите взел отношение за играта и на другите играчи, при което Рибарски направил забележка да не се бърка в неща, за които не отговаря. Последвала бурна реакция, гарнирана с две яки крошета, при което жертвата се проснала на пода в безсъзнание. Само бързата намеса на останалите присъстващи го спасила от допълнителни удари, уточняват свидетелите на нелицеприятната схватка.

Наказателното дело oт частен характер е образувано още на 21 март за престъпление по член 131 ал. 1 от НК за причинена телесна повреда, но Амбарцумян бил доста време неоткриваем. После пък се оказал зает с подготовката на националния отбор и това проточило гледането , коментира защитникът на ищеца Рибарски.

Ответната страна предпочете да запази мълчание, докато съдът не се произнесе по същество.

В кулоарите на съда Армандо изрази учудване , че случаят е предизвикал интерес сред криминалните репортери и настоячиво поиска да разбере кой е „раздухал“ историята, пише „Монитор“.

Веднага след скандала в треньорската стая на 5 март т.г. Армен Амбурцамян беше освободен от „Берое“, тогава обаче официалната версия беше, че раздялата е по взаимно съгласие. От ръководството дори му благодариха за работата през 4-те години като помощник и му пожелаха успехи в националната гарнитура.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments