> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов ще довърши Бербатов след 20 май


0
1
516

Боби Михайлов ще довърши Димитър Бербатов след 20 май. За тогава е насрочен редовен конгрес на БФС. Михайлов говори и за ситуацията около управлението на футболния съюз от Кюстендил, където присъства на откриването на футболно игрище, изградено по програмата “Хеттрик” на УЕФА. Изграденият футболен терен е с размери 90 на 60 метра и площ от 5 400 кв. м. Инвестицията е за над 500 хиляди лева.

“Не съм бил притеснен, защото съм избиран пет пъти на конгрес, притесненията на онези хора, които създават това напрежение”, коментира Борислав Михайлов напрежението около свикания алтернативен конгрес на БФС на 18 март, който Михайлов не признава, на който за президент беше избран Димитър Бербатов.
“Не е приятно да се работи в подобна обстановка, но смятам, че всичко ще си дойде на мястото след 20 май”, коментира още Михайлов. За тази дата е свикан отчетен конгрес, на който ръководството трябва да се отчете за изминалите четири години и да посочи плановете си за следващите четири. Ще бъде гласуван и бюджета на съюза”, допълни Боби.

“Това е едно прекрасно съоръжение и въпреки че футболният съюз е спортна организация без помощ от държавата, успяхме да го реализираме. Пожелавам на всички тези деца, които днес са тук да станат шампиони. Игрището е 15 или 16 поред в страната, ще се стремим да направим колкото можем повече, защото това е помощта по пътя за развитието на децата”, коментира още Михайлов.

Той и кметът на общината Петър Паунов прерязаха лентата на новото спортно съоръжение.
“Най-после имаме дългоочакваното футболно игрище, на което децата ще могат да спортуват целогодишно”, заяви Паунов.
“Надявам се тези млади момчета да бъдат онези, с който ще се гордеем след време”, каза Георги Иванов, спортен директор на БФС.

Снимка: Фейсбук

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx