> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Блокират Разград заради Лудогорец – Левски


0
0
559

Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в сряда (13 април) първи мач от полуфиналния сблъсък за Купата на България срещу Левски. Двубоят започва в 19.00 часа на “Хювефарма Арена”. За това дерби гостите ще са без капитана си Ники Михайлов.

Клубът напомня, че фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Феновете на Левски ще бъдат настанени в сектор “Гости” на стадиона, който е с капацитет 2280 места.

Достъп до “Хювефарма Арена” няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен.

Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Стадион “Хювефарма Арена” разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

По решение на ОДМВР – Разград от 16,45 часа в деня на мача няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и “Северен булевард”.

ПФК Лудогорец напомня, че продължава продажбата на билетите за двубоя със “сините”. Днес (вторник) феновете на Лудогорец могат да закупят входни талони за срещата от касата на улица „Васил Левски“, която ще работи от 10.00 до 18.00 ч. На 13 април (сряда) работното време на гишето ще бъде от 10.00 до началото на двубоя в 19,00 ч. Билети се продават и на клубната база днес и утре между 10,00 ч. и 18,00 ч.

При влизане на стадиона всеки фен на гостуващия тим трябва да представи онлайн билета си, разпечатан на хартия, както и да носи документ за извършено плащане. Такъв получава на електронната си поща при покупка на билета. В деня на срещата в 16,00 ч. ще отвори билетната каса на сектор “Гости”.

За двубоя с Левски стадион “Хювефарма Арена” отваря врати в 17,00 ч.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx