> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Берое уговарял и други играчи с договор да дойдат под Аязмото


Берое уговарял и други играчи с договор да дойдат под Аязмото

0
0
154

Вчера гръмна поредният скандал в българския футбол, след като стана ясно, че от Берое са преговаряли с Иван Минчев зад гърба на Славия и на техния президент Венцеслав Стефанов. Босът на „белите“ разкритикува остро новия треньор на старозагорци Александър Томаш за постъпката му.

Според Новспорт, заралии са преговаряли и с други играчи, обвързани с договори, зад гърба на клубовете. Става дума за основни футболисти на хита в Първа лига през миналия сезон Дунав Русе.

Към момента селекцията на Берое не върви по най-добрия начин и отборът бавно подбира футболистите си, а след ремито 2:2 с Черно море в контрола този петък самият Томаш обясни това така:

„Винаги има опасност да закъснеем, но не трябва да взимаме прибързани решения, които по-късно могат да ни изиграят лоша шега. Надявам се в скоро време да имаме нови попълнения. Работим върху тази част по плана, който имаме. Трябва да бъдем убедени, че тези хора, които ще дойдат, ще вдигнат нивото и класата ни, а и ще бъдат отдадени да се развият така, както искаме и самият отбор да се развива.“

Официално новите в Берое към момента са Милен Желев, Павел Виданов и Педро Еуженио, а освен това бе удължен за още един сезон наемът на пристигналия в началото на годината Антон Карачанаков. Дошлият също през януари финландски нападател Виле Салмикиви пък бе освободен.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments