> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Александър Томаш поема Локо Пд


0
0
276

Локо Пд ще има нов треньор от следващата седмица. Той ще изведе “смърфовете” за първа тренировка още в понеделник, пише “Труд”. Името на специалиста се пази в тайна от собствениците на клуба, но горещ слух от Пловдив праща Александър Томаш на “Лаута”.

Наставникът е без отбор от миналата година, когато се раздели с Етър, след като тимът изпадна от елита. Ако Томаш се озове начело на “черно-белите”, в щаба му ще влязат Константин Мирчев и Тодор Кючуков, след като оставката на Александър Тунчев бе приета, а с него си тръгна и Георги Илиев.

През зимата Томаш бе с единия крак в Берое, но в последния момент клубът от Стара Загора предпочете да се довери на Петър Хубчев. Целта пред Локо Пд остава 7-о място и бараж за евротурнирите.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на Локомотив Христо Колев – Бащата, като под негово ръководство „черно-белите“ надиграха ЦСКА и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент!
Новият старши треньор на Локомотив ще бъде представен пред медиите на специален брифинг в залата за пресконференции в понеделник (11.04) от 15:00ч.“, написаха от „черно-белия“ клуб.

Снимка: Етър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx