> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Адвокатът на Хубчев със сензационни разкрития за Левски


0
0
674

Адвокатът на Петър Хубчев – Георги Градев, който представлява бившия треньор на Левски в преговорите между специалиста и българския гранд, направи сензационни разкрития за взаимоотношенията в клуба. Градев, който се определя като специалист по спортно право, каквото всъщност няма, твърди, че сегашният изпълнителен директор на “сините” Ивайло Ивков е поискал чрез нотариална покана 1 млн. лева хонорар от клуба, след като си приписал спечелено дело в КАС за 25 млн. евро. А под решението като процесуален представител стояло името на Градев.

Ето съобщението на бившия вратар:
“Още веднъж казвам истината в прав текст: Сираков изгони Хубчев като мръсно коте. Каза му да се откаже дори от изработените заплати през месеците, в които той и Павел Колев спасиха Левски. Това е голяма обида! Ако Сираков беше му се извинил преди или по време на делата, Хубчев нямаше да иска нито стотинка обезщетение! Това са думи на Хубчев.
Колко му струваше на Сираков да се извини, а на милиционерския възпитаник (Ивков) да мълчи? Нали Левски е над всичко? Дори над егото им? Какво чакат още, че не отиват да говорят с Петър? Всичко е в ръцете на Сираков и Ивков. Ако аз бях в Левски, такъв казус нямаше да има въобще”, написа Градев и продължи:

Само да припомня, че по времето на Иво Тонев, Левски спечели дело в КАС за €25 млн, а Ивков после си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и поиска хонорар от 1 млн лв от Левски с нотариална покана! Този сега е шеф на Левски и морален стожер!? Отвратен съм от това лицемерие.

Но за пръв път ще си позволя да коментирам моралната страна (досега мълчах). Не може Сираков да изхвърли четири човека като мръсни котета в най-трудния период за Левски и да се подиграе със съдбите на четири семейства. Особено, когато Хубчев и Павел Колев спасиха Левски в месеците до пристигането на Сираков! Без тях, този отбор нямаше да го има! Това не е морално никъде по света! Ако Сираков беше казал “извинявай”, нямаше да се стигне до дела и обезщетение за Хубчев. Ето, казвам го от първо лице. Ама пусто его поставено пред интересите на Левски! Същото се отнася за Ивков – срам за професията. Защо прави нещата за Левски трудни? Какво му струва да мълчи?

Всичко щеше да е различно и Левски щеше да спести много пари, ако се управляваше от професионалисти, а не от възпитаник на милиционерската школа в Симеоново! Аз направих всичко по силите ми да споразумея двете страни. Наскоро направих същото между Левски и Берое за Илиян Стефанов. Но за това са необходими две страни! Всеки има право на мнение, но истината е само една!

П.П. Високопарните приказки за любовта към клуба, който го е “изградил” преди един век, не помагат да издържа семейството си. Интересно защо от Левски мълчат, че не приеха предложение за споразумение с намалена сума от около 230 000 лв през януари 2021 г. Най-лесно е да обвиняваме слабия. Няма такъв морален аргумент като “остани без работа и пари, защото ние сме Левски и можем да си правим каквото си поискаме”! Аз съм много повече левскар от 90% от сегашните фенове и съм бил на повече мачове на Левски от поне 80% от сегашните фенове, но не харесвам името на клуба да се използва като меч срещу невинни хора! Левски значи свобода, а не измама!”

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx