> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

29 години от чудото на “Парк де Пренс” се навършват днес


0
0
243

29 години от историческата победа на България над Франция се навършват днес. На този ден през 1993 година “лъвовете” смълчаха “петлите” насред “Парк де Пренс”. На 17 ноември фамозният гол на Емил Костадинов в последната минута изстреля тима ни към финалите на Световното първенство в САЩ, а там Пеневата чета постигна нещо, за което дори не сме се осмелявали да мечтаем – четвърто място.

Изключителният удар на Емо, който едва не отнесе главата на Бернар Лама, роди знаменитата фраза на Мичмана “Господ е българин“. Кадрите от еуфоричната радост на родните национали и мълчаливата тъга на французите не могат да бъдат забравени. Това беше мигът, в който българинът почувства, че и на него може да му се случи нещо хубаво в едни нелеки времена.

В последните години си спомняме за триумфа на “Парк де Пренс” с доза тъга, защото футболът ни е в дълбока криза, а националният отбор отдавна загуби завоюваните позиции. Но я има и надеждата, че където е текло, пак ще тече. И ще дойде време, когато отново ще побеждаваме най-добрите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx